Meditáció

10 test, 10 képesség a kundalíni jógában | tanfolyam Navraj-al

Ha megérted, hogy 10 tested van és tudatában vagy a 10 testednek és egyensúlyban is tartod őket, akkor az egész Univerzum egyensúlyban lesz veled.

Yogi Bhajan

A kundalíni jóga hagyományának szerves részét képezi a 10 testről (fizikai test, három mentális test és hat energiatest) szóló tanítás, vagy jógikus anatómia, amely a finomfizikai vagy energetikai felépítésünk bemutatásával világít rá a felszín mögött meghúzódó hatóerőkre.

A 10 testről

A tíz test jelentősége

Ezek azok a háttérben működő erők, amelyek meghatározzák életünket, és amelyek megismerésével és tudatos használatával könnyebben tudunk lavírozni az élet kihívásai között Önmagunk kibontakoztatásán át egy teljesebb élet felé.

Mindegyik testnek van egy jól meghatározható működési területe, és állandó kölcsönhatásban vannak egymással. A kalibered a 10 tested egyensúlyától függ.

Azt találjuk, hogy bizonyos testek jobban működnek, jobban érvényesülnek az áldásos tulajdonságaik, más testek pedig alul működnek, nehezített területeket jelölnek. A 11. szám a guru szám, amely 10 test teljességét jelöli.

Ha felismered és képes vagy azonosítani, hogy melyik test nincs egyensúlyban, megfelelő gyakorlatokat alkalmazva képes vagy megerősíteni és optimális működésre bírni azt.

Ez alatt a 10 hetes tanfolyam alatt egy gyönyörű ás átalakító utazáson megyünk át, ahogy hétről hétre megismerkedünk egy-egy test főbb jellemzőivel.

A 10 testet speciális jógagyakorlatokkal, légzőgyakorlatokkal, mantrákkal és meditációkkal tisztítjuk ki a blokkoktól és erősítjük meg.

10 test kurzus tematika és időpontok

1. alkalom: Lélek test
2. alkalom: Negatív Elme
3. alkalom: Pozitív Elme
4. alkalom: Semleges Elme
5. alkalom: Fizikai Test
6. alkalom: Fényív
7. Alkalom: Aura
8. alkalom: Prána Test
9. alkalom: Finom Test
10. alkalom: Ragyogó Test

A kurzusra a jelentkezés lezárult! Az új időpontokról tájékozódj a Facebook oldalamon vagy az órarendben.

Az online tanfolyamot zárt platformon tartjuk és az órák anyagát néhány napig még elérhetővé teszem így nem maradsz le akkor sem, ha valamelyik alkalommal nem tudsz résztvenni.

A részvevőknek lehetőségük van megosztani a tapasztalataikat és feltenni a kérdéseiket az esemény ZÁRT csoportjában.

Magamról
Ambrus Zoltán Navraj Singh kundalíni jóga oktató, Sat Nam Rasayan gyógyító, numerológus vagyok.
15 éve gyakorlom a kundalíni jógát és meditálok rendszeresen.
A 10 test tudománya és a tantrikus numerológia kezdetektől foglalkoztat, 10 éve tartok képzéseket ebben a témában.

Alapértelmezett

Hozzászólás