Magamról

A korlátozott elme a mi ellenségünk és a korlátlan elme a legjobb barátunk. Amikor az elméd rabszolgájává válsz, korlátozni fogja a tudatodat. Amikor használod, elhozza az egész univerzumot. Yogi Bhajan 7/10/75

Sat Nam! A nevem Navraj Singh. A kundalíni jóga számomra a tudatosság és a felemelkedés jógája. Egy hatalmas tudásanyag, melybe bepillantva régi korok bölcsessége nyílik meg, amely ma talán még aktuálisabb, mint korábban bármikor volt.

Navraj Singh

Jóformán nincs olyan élethelyzet, amelyre a kundalíni jóga ne kínálna fel egy jól bejáratott meditációt vagy kriyát, hogy átlendüljünk a nehézségeken vagy hogy megnyíljunk és felemelkedjünk a lelkünk legtisztább lehetőségeihez.

Kundalíni jóga tanárként, az a célom, hogy megismertesselek a kundalíni jóga jól bevált eszközeivel, amelyek segítenek abban, hogy átmenjünk azokon a fizikai, érzelmi vagy szellemi akadályokon, amelyek gátolnak abban, hogy kiteljesedjünk a saját, személyes utunkon.

Ha szeretnéd megismerni a kundalíni jóga eszköztárát, dolgozzunk együtt, osszuk meg a tapasztalatainkat és tanuljunk egymástól!

Szeretettel várlak óráimon!

Navraj Singh

Beszélgetés a kundalíni jógáról a Jazzy Rádióban Háver Varga Mariannal

A Budapest Business Journal cikke a kundalíni jóga térhódításáról

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s