Sat Nam Rasayan

Mi a Sat Nam Rasayan?

A Sat Nam Rasayan jelentése „Mély ellazulás az Igaz Önvalóban”. Az isteniben történő meditatív feloldódás ősi művészete. A Sat Nam Rasayan a teljes önátadásba való belépést, a semmivé válás és a shunia állapotában való működést jelenti. A Sat Nam Rasayan gyakorlójának elméje transzcendenssé válik és a tudatnak ebben a végtelen kiterjedésben megtörténik a gyógyulás.

A gyógyulásnak ezt a terét elérhetjük a gyógyító és a páciens között, a tanár és a diákok csoportja között, saját magunkban a napi rendszeres gyakorlásunk, a sadhanánk alatt és a hétköznapjaink során egyaránt.

A Sat Nam Rasayan egy finom szinten működik a projektív meditatív elme által. Lehetővé teszi a gyógyító számára, hogy hozzáférjen és kiegyensúlyozza az elemeket (föld, víz, tűz, levegő és éther) valamint a Pránatestet.

A folyamat magában foglalja a semleges, szemlélődő tudatosság megtartását, az összes érzet tudatosítását és annak engedését, hogy ellenállások megváltozzanak vagy felszabaduljanak azáltal, hogy megtartjuk az éberség állapotát. Az ellenállások lehetnek különböző zavarok, az érzelmek differenciálódásai, előítéletek, feltételek, határok vagy korlátok.

Főbb alkalmazási területek:

• depresszió, szorongás, stressz, koncentrációs zavarok

• félelemek, fóbiák, negatív érzelmek, harag, düh, gyász elengedése

• általános fizikai, mentális és érzelmi gyengeség, levertség, immunrendszeri problémák, izom, ízületi fájdalmak

• várandósággal, vagy azzal kapcsolatos nehezítettségek

• kommunikációs, kapcsolatteremtési blokkok

Bejelentkezés egyéni kezelésre: 06.30.44.33.521, navraj {@}shaktijoga.hu

Szeretettel várlak!

Üdv, Navraj

Hírdetés