Meditáció

Adi Shakti meditáció a vitalitásért

Ez a meditáció egy egyszerű módon terjeszti ki az energiádat és köt össze a végtelen Énnel. Hangolódj rá az eredendő erőre, hogy túl nőj a véges korlátaidon, hogy megérezd a kapcsolatot az Öntudatod és az ADI SHAKTI között. Ez az odaadó mantra (Bhakti mantra) meghívja az elsődleges, feminin Teremtő Erőt, meghívja az Univerzális Anya Erőt. Segít felszabadulni a bizonytalanságoktól, megszünteti a félelmeket amelyek gátolják a szabad cselekvést. Ezen meditálva, képesek vagyunk mélyebben megérteni a Kozmosz és a Tudat megnyilvánult és meg nem nyilvánult minőségeinek állandó kölcsönhatását.

Hogyan gyakorolj?

Kérlek olvasd el a 40 napos meditációról szóló általános ismertetőt! Ezen az oldalon segítséget kapsz ahhoz, hogy mi a jelentősége a 40 napos meditációknak, hogyan hangolódj be, hogyan teremts teret, és módokat találsz arra is, hogy miként tudod a gyakorlást minden nap vonzóvá tenni… bővebben ›››

A teljes meditációt megtekintheted itt.

Kapcsolódj hozzánk és tapasztald meg a 40 napos kihívás átalakító erejét. A 40 nap során teljes mértékben támogatva leszel. Ez azt jelenti, hogy a Shakti Jóga Stúdió rendszeres e-maileket fog küldeni, hogy segítsen az úton. Meglesz a lehetőséged, hogy kérdéseket tegyél fel és visszajelzést adj. Ha úgy érzed szívesebben végeznéd együtt csoporttal, ezalatt a 40 nap alatt a Stúdióban kiemelt időpontokban különböző időpontokban lehetőséged nyílik a közös gyakorlásra is.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a 40 napos meditációval kapcsolatos anyagokat, közös programokat, melyekkel könyebbé teheted gyakorlásodat!

Hírdetés
Alapértelmezett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s