Kundalíni és a csakrák
Kurzusok

Kundalíni és a csakrák – 8 hetes nyári jóga és meditációs kurzus

A jógik azt a mindannyiunkban benne lévő elemi erőt, mély késztetést és vágyat arra, hogy kibontakozzunk, hogy kifejezzük a egyediségünket, eredetiségünket és kiválóságunkat kundalíni energiának nevezték. Ennek a belső erőnek a kibontakoztatására jött létre a kundalíni jóga. A kundalíni jóga egy erőteljes és hatékony formája a jógának, melynek gyakorlatai megerősítik a szervezetet és megtisztítják az energetikai csatornákat, lehetővé téve, hogy a bennünk lévő energiák felszabaduljanak szabadon áramolhassanak.

Csakra meditáció

A jógik azt tapasztalták, hogy a bennünk lévő potenciál többnyire szunnyadó állapotban van, viszont ha célzott jóga gyakorlatokkal, légzőgyakorlatokkal, mantrákkal és meditációkkal felébresztjük a bennünk lévő energiát az frissítő és gyógyító hatással bír a testünkre, lelkünkre és szellemünkre egyaránt. Azáltal, hogy megtisztítjuk a finom energetikai csatornákat és pránával, életerővel töltjük fel a csakrákat, képessé válunk arra, hogy a szívünkből éljünk, felismerjük, hogy a bőség a születési jogunk, és rátérhetünk a jólét felé vezető útra.

A „tudatosság jógájaként” is ismert kundalíni jóga gyakorlatai kriyákon, jóga gyakorlat sorozatok által kombinálja a testhelyzeteket a mozgással, a légzéssel, a mantra rezgésével és a meditációval miközben felkészítenek arra, hogy fizikailag, érzelmileg és mentálisabban is tudatosabbá váljunk az elakadásainkra és felszabadítsuk a bennünk lévő blokkokat, hogy a tapasztalat által felülírjuk a korlátozó hiedelmeket és megalapozzuk az önbizalmunkat és a rezilienciánkat, a rugalmas ellenállóképességünket.

Kundalíni és a csakrák

Szabadítsd fel az energiáidat és egyensúlyozd ki a csakráidat

Ennek a június 18-án induló 8 hetes kundalíni jóga és meditációs tapasztalati kurzusnak az a célja, hogy betekintést nyerjünk a finom energetikai felépítésünkbe és saját élményt szerezzünk a csakrák működéséről és kiegyensúlyozásáról.

A csakrák a jóga megközelítése szerint olyan energia örvények, amelyek működése befolyással van az fizikai, érzelmi, mentális és spirituális állapotunkra. A csakrák látják el az egész testünket energiával és közvetlenül befolyásolják a fizikai egészségünket, az érzelmi és mentális állapotunkat. Ennek megfelelően a csakrák szintjén megjelenő egyensúlytalanság kihat az emberi létezés minden területére.

A 8 hetes kundalíni jóga és meditációs kurzus végig vezet egy folyamaton, mely során hétről hétre megyünk át a hét fő csakrán a gerinc aljától a fejtetőig, majd az utolsó alkalommal a csakrákat magában foglaló és összehangoló aurával dolgozunk. Minden héten egy új kriyával és meditációval dolgozunk, ez alatt lehetőséged lesz megtapasztalni és mélyebben megérteni az egyes csakrákhoz kapcsolódó területeket és minőségeket.

Kundalíni csakra kurzus

Ezen a gyógyító és felemelő utazáson gyönyörű kundalíni jóga kriyákkal, légzőgyakorlatokkal, mantrákkal és meditációkkal dolgozunk, hogy tudatosabbá váljunk és megnyissuk az energiaáramlást fizikailag, érzelmileg és mentálisan egyaránt. Ez a megnövekedett tudatosság a változás és a növekedés katalizátora, amely lehetővé teszi, hogy energiákat azokra az életterületekre irányítsuk, amelyek érzelmi gyógyulást, stresszcsökkentést, stabilitást és egyensúlyt igényelnek.

Azon dolgozunk, hogy a kurzus végére energikusabbnak, lelkesebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érezzük magunkat, hogy nagyobb belső békével és tisztább rálátással tudjunk ránézni az életünkre és a folyamatainkra.

A kurzusra kezdő és haladó jógásokat egyaránt várunk. A részvétel előzetes jóga vagy meditációs tapasztalatot nem igényel! A vezetett órákon egyszerű, mindenki számára elsajátítható gyakorlatokat végzünk, a nehezebb gyakorlatokhoz könnyítéseket adunk, hogy a kevésbé gyakorlottak és a betegségből felépülők is tudják végezni!

Hogyan lehet részt venni a kurzuson?

  • SZEMÉLYESEN* a White Lotus Yoga Studio-ban (1054 Budapest, Vécsey utca 3) és/vagy
  • ONLINE zárt Facebook csoportban. Az órákat élőben közvetítjük egy zárt Facebook csoportban, a felvételek a kurzus végéig bármikor visszanézhetők.

Időpont

2024.06.18-08.06 között, keddenként 19:00-20:30 között

Mit kapok a 8 hetes csakra kurzus során?

  • heti 1 alkalommal, 8 héten át élő személyes és/vagy online gyakorlás lehetőségét tapasztalt kundalíni jóga tanárral Navraj személyében
  • 8 kundalíni jóga kriya és meditációs óra felvételét, amelyek elérhetőek lesznek a kurzus végéig
  • tagságot egy támogató zárt csoportban a Facebookon, ahol felteheted kérdéseidet, megoszthatod tapasztalataidat.

Részvételi díj

  • a kurzus díja 40.000 Ft/fő
  • ismétlőknek 35.000 Ft/fő (aki az elmúlt 6 hónapban részt vett Navraj bármelyik 8 hetes kurzusán)

Jelentkezés

  • a részvételhez a jelentkezési űrlap kitöltése és a részvételi díj kiegyenlítése szükséges.
  • regisztrációt követően e-mailben küldöm ki a számlát a részvételi hozzájárulásról, melyet átutalással vagy készpénzzel tudsz kiegyenlíteni.

*a nyári szabadságok miatt nem minden óra lesz személyesen megtartva, ezeken online lehet részt venni.

Kapcsolódj hozzánk erre a 8 hetes gyakorlásra, és dolgozzunk együtt a belső egyensúlyunk megteremtésén a csakrák kiegyensúlyozásával!

Alapértelmezett

Hozzászólás