Kurzusok

2023 az Aura éve

A 2023-as év száma a 7-es (2+0+2+3=7). A 7-es a tantrikus numerológiában a 10 test közül az aurának felel meg.

Minden olyan gyakorlat, ami erősíti az aurát megtámogat abban, hogy könnyebben vegyük a 2023-as év kihívásait.

De mi az aura?

Az aura egy olyan energiatest, amelynek segítségével a szervezetünk fenntartja az életfunkcióit és védelmezi magát a külső hatásoktól. Az aura egy energiamező, amely körülveszi testünket, és amelynek a színét és állapotát a lelki és fizikai egészségünk, valamint az érzelmeink és gondolataink határozzák meg. Az aura látható és érzékelhető módon is megmutatkozhat, például a testhőmérséklet, a bőr állapota, a hangunk és a testbeszédünk változása által. A gyakorlók szerint az aura olvasása segíthet abban, hogy megismerjük magunkat és másokat jobban, valamint hogy segítsünk a lelki és fizikai egészségünk fenntartásában.

aura
2023 az aura éve

Milyen gyakorlatokkal erősíthetjük az aurát?

Számos eszköz van az aura erősítésére. Általánosságban az alábbi tevékenységekkel erősíthetjük az aurát:

 1. Meditáció: A meditáció segíthet abban, hogy jobban koncentráljunk és megnyugodjunk, ami pozitív hatással lehet az aura állapotára.
 2. Önismeret: Minél többet tudunk magunkról, annál jobban tudjuk kezelni az érzelmeinket és gondolatainkat, ami pozitív hatással lehet az aura állapotára.
 3. Testmozgás: A testmozgás segíthet a stressz oldásában és a lelki egyensúly megteremtésében, ami pozitív hatással lehet az aura állapotára.
 4. Helyes táplálkozás: A megfelelő táplálkozás segíthet a testünkben lévő energia szintjének fenntartásában, ami pozitív hatással lehet az aura állapotára.
 5. Színek: Az egyes színek segíthetnek az aura egyes részeinek erősítésében. Például a narancssárga szín segíthet az érzelmi egyensúly megteremtésében, míg a zöld szín segíthet a nyugodtság és a béke elérésében.
 6. Gyógynövények: Néhány gyógynövénynek pozitív hatása van az aura állapotára. Például a citromfű, a levendula és a szantálfa segíthet a nyugalom elérésében.
 7. Aura tisztítása Sat Nam Rasaya kezeléssel: Az aura tisztítása segíthet abban, hogy megszabaduljunk a negatív energiáktól és feltöltődjünk pozitív energiával.

Milyen kundalíni jóga gyakorlatok erősítik az aurát?

A kundalíni jóga egy olyan ősi jógaforma, amely a belső energiák felébresztésére és azok testünkben való áramlásának segítésére irányul. A kundalíni jóga gyakorlatok közül néhány, amelyek segíthetnek az aura erősítésében:

 1. Kriya: A kriyák olyan gyakorlatok, amelyek a testmozgást, a légzést és a koncentrációt ötvözik. Vannak kifejezett aura kriyák, amelyek az aurát erősítik vagy egyensúlyozzák ki.
 2. Pránájáma: A pránájámák olyan légzőgyakorlatok, amelyek segítenek a belső energiák áramlásának serkentésében. Például a váltott orrlukú légzés a nádik tisztítása által erősíti az aurát, melynek részei a nádik (meridiánok) és a csakrák.
 3. Mudrák: A mudrák olyan testtartások és ujjgyakorlatok, amelyek segítenek az energiák irányításában és az aura erősítésében. Például a “Gyan mudra” segíthet a mentális egyensúly megteremtésében.
 4. Mantrák: A mantrák olyan hangok, amelyek segítenek a koncentrációban és az aura erősítésében. Például a 3 és fél ciklusos laya jóga meditációt, az Ek Ong Kar Sat Nam Siri Wahe Guru mantra zengetésével használjuk az aura tisztítására.
 5. Meditáció: A kundalíni jógában számos meditációs technika létezik, amelyek segíthetnek az aura erősítésében. Például a Japji 25. paurija, a Bahuta karam, segít a bőség bevonzásában és az aura tisztításában.

Harmónia és egyensúly

A 2023 január 16-án induló 8 hetes Harmónia és egyensúly jóga és meditációs kurzus során célzott kundalíni jóga kriyákkal, légzőgyakorlatokkal és meditációkkal azon dolgozunk, hogy erősítsük az Aurát, hogy megteremtsük a harmónia és az egyensúly, a kapcsolódás és a felemelkedés érzetét a mindennapokban.

Kapcsolódj hozzánk és gyakorolj velünk! Szerezd vissza az eredendő erődet és lendületedet, tegyél minden nap a belső harmónia és egyensúly megteremtéséért!

Hírdetés
Alapértelmezett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s