Kurzusok

2020 numerológiai megközelítése – előadás és jóga workshop

A 2020-as év a tantrikus numerológia megközelítésében a pszichénk újra kalibrálásáról és a földbolygót átható szeretet frekvenciájával való személyes összehangolódásról szól. Azokhoz az új rezgésekhez kell alkalmazkodnunk, amelyek összhangban vannak a szív csakránkkal. Az a dolgunk, hogy a saját rezgésünk magasabb szintre emelésével, szív szintjén kapcsolódni tudjunk egymással és együttműködésünkkel megteremtsük az új energiák hálózatát.

Amilyen mértékben képesek vagyunk újra kalibrálni a saját energiánkat, olyan mértékben leszünk képesek részt venni a szeretet paradigmájának megalapozásában ezen a bolygón. Amilyen mértékben képesek vagyunk a félelem energiáját elengedni, oly mértékben leszünk képesek a bolygó szeretetmátrixát megalapozni.

2020-as év arra hív fel, hogy meghaladjuk a Negatív Elménket és a Pozitív Elménket egyaránt és váljunk Semlegessé. El kell döntenünk, hogy milyen irányba fordítjuk a tudatunkat. A félelem által vezérelt Negatív Elme beszűkíti a tudatot és sötétben, tudatlanságban és szenvedésben tart bennünket. A hurrá optimista Pozitív Elme pedig az élvezetekben, túlzott kockázatvállalásban és szélsőségekben csapong.

A 2020-as numerológia a Semleges Elme kiművelésére, a megfontolt döntésre, az alkalmazott tudatosság használatára hív fel bennünket. Ebben legfőbb eszközünk a mantra lesz, amely megtisztítja a mentális energiáinkat, és elvágja a félelem alapú kötődéseket, lehetővé téve így, hogy leválasztódjunk a negatív kondicionlálásról egyéni és társadalmi szinten egyaránt.

A Semleges Elme tiszta terében képesek vagyunk meglátni a történeteink mögött meghúzódó igazságot. Képessé válunk arra, hogy tiszteletreméltó, elegáns és szerethető megoldásokat találjunk, amelyek elvezetnek a szívünkhöz és az élet globálisan fenntartható formájához.

A 2020-as év fő numerológiai vonalát a 4-es szám (2+0+2+0=4), a Semleges Elme, a gyógyító semleges tér, a döntéshozatal és a nyitott Szív képviseli.
A 2020-as év ajándéka a 2-es szám (2+0=2), a valahova tartozás iránti vágy, a kapcsolódás, a határok meghúzása, a védelem képviseli.

A két minőség együtt a leghasznosabb eszközök, amelyek akár a kiutat is jelenthetik egyénileg és a bolygó számára, ha megfelelően használjuk őket. Eljött hát az idő, hogy állást foglaljunk és felelősen döntsünk a személyes létünk és a bolygó sorsa felől.

Szeretettel várlak 2019.12.15-én vasárnap 18:00 órától egy tantrikus numerológia előadásra, kundalini jógával, meditációval kiegészítve, amellyel ráhangolódunk a 2020-as évre.
Megvizsgáljuk a globális év ciklusának és a személyes év ciklusának kölcsönhatását, amely meghatározza az új évben rejlő lehetőségeket és kihívásokat, a család és szeretet, a munka és pénzügyek, valamint a siker és a személyes gyakorlás tekintetében.

Előzetes numerológia vagy jóga tapasztalat nem szükséges.

Szeretettel várlak,
Navraj 

Alapértelmezett

Hozzászólás