Kurzusok

Harmónia és egyensúly érzetének megteremtése

2023 sokak számára a harmónia, a nyugalom és béke megteremtését, a nehézségeken való felülemelkedés igényét jelenti.

Ezen a 8 hetes kurzuson a harmónia és egyensúly érzetének megteremtésére helyezzük a hangsúlyt jóga és meditációs gyakorlatok által.

Ezen a 8 hetes kurzuson a harmónia és egyensúly érzetének megteremtésére helyezzük a hangsúlyt jóga és meditációs gyakorlatok által.

Az általunk végzett gyakorlatok túlmutatnak a fizikai korlátainkon és a személyiségünk határain. A jóga holisztikus szemlélete és a rendszeres gyakorlás túl az azonnali egészségtámogató hatásán kiszélesíti az észlelési horizontot, több értéket és értelmet hoz az egyén életébe, és utat nyit a személyiség gyarapodása felé.

A fizikai testet eszközként használjuk arra, hogy kialakítsuk az érzelmi rezilienciát, a lelki ellenállóképességet. A belső szervek és az idegrendszer erősítésén túl dolgozunk a mirigyek működésének harmonizálásával a hormontermelés kiegyensúlyozásával. A megváltozott hormonműködés megtámogatja az érzelmek kiegyensúlyozását a hangulati ingadozások csökkenését. A vezetett gyakorlatok során megfigyelhetjük elménk működését és mintázatait, a viselkedésünk tudatalatti mozgatórugóit. Ezek tudatosításával megváltoztathatjuk a hátráltató mentális mintázatokat és új támogató szokásokat új idegrendszeri kapcsolatokat építhetünk ki.

A kurzus során célzott kundalíni jóga krijákkal, légzőgyakorlatokkal és meditációkkal azon dolgozunk, hogy erősítsük az Aurát, hogy megteremtsük a harmónia és az egyensúly, a kapcsolódás és a felemelkedés érzetét a mindennapokban.

A kurzuson résztvehetsz személyesen vagy online egy zárt csoportban. A személyes jógaórákat órákat az Adi Shakti Kundalíni Jóga Központban tartjuk.

Kapcsolódj hozzánk és gyakorolj velünk! Szerezd vissza az eredendő erődet és lendületedet, tegyél minden nap a belső harmónia és egyensúly megteremtéséért!

Hírdetés
Alapértelmezett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s