Meditáció

Gyakran vagy fáradt és kedvetlen?

Sokszor maga az életvitel a ludas mindezért: a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás, a kevés folyadékbevitel, a túlsúly és a rossz alvási szokások.

Sokszor nem ilyen egyszerű a helyzet és a fáradtság mögött szellemi, idegi kimerültség, túlterheltség, fizikai vagy érzelmi kimerültség húzódik meg. Bizonyos betegségek is okozhatnak krónikus fáradtságot, mint amilyen a vérszegénység, a reuma és más immunbetegségek, a cukorbetegség, a pajzsmirigyproblémák, szív- és érrendszeri betegségek, vérnyomásproblémák, depresszió stb.

Mit tehetünk?

Ha krónikus fáradtságot érzünk, azt nem érdemes elhanyagolni, hanem célszerű kivizsgáltatni, megtalálni a valódi okot és az annak megfelelő kezelést választani. Viszont ha az életvitelünk miatt vagyunk fáradtak, akkor a jóga és a meditáció eszközeivel, a rendszeres gyakorlással és egészséges szokások beépítésével sokat tehetünk magunkért!

8 hetes életöröm és vitalitás program

Az időtlen kundalíni jóga kriyák és meditációk praktikus modern megközelítést képviselnek az egészség és a fiatalság megőrzésére és az élet áramlásának fenntartására, testi, lelki, szellemi megújulásra. Ezen a programon sejtszinten tisztítjuk a testünket, pránával, életerővel töltjük fel az energetikai rendszerünket, felemeljük a lelkünket és megnyitjuk a szívünket az élet örömeire és szépségére. Tegyél magadért és csatlakozz hozzánk személyesen vagy online!

A részletekhez kattints a képre vagy erre a linkre.

Hírdetés
Alapértelmezett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s