Meditáció

A guru ajándéka – 40 napos meditáció a Tudatosság útján

Minden kimondott szóval, minden elgondolt szóval teremtünk. A mantra tudománya egy tudatos módszer az elme ellenőrzésére és irányítására. Boldogság vagy bánat, öröm vagy megbánás mind az elme frekvenciái. Nevezhetjük őket attitűdöknek, hiedelmeknek, de alapvetően a gondolat hullámok rezgő frekvenciái, melyek meghatározzák, hogy mit érzünk és mit vetítünk ki másokra. Amikor egy mantrát zengetünk, akkor azt választjuk, hogy tudatosan meghívjuk azt a pozitív erőt, mely a jólétre, az elme békéjére, az intuíció növelésére vagy bármilyen más előnyre vonatkoznak, amit a mantrák számos és változatos lehetőségei kínálnak.

40 napos meditáció

A GURU AJÁNDÉKA – 40 napos meditáció a Tudatosság útján
2015. november 12 – 2015. december 21 (Téli Napforduló)

GUR PRASAD arra utal, hogy a GURU nagylelkűségéből és ajándékából az egyén megismerheti az Isteni minőségeket. Azt sugallja, hogy végigmenjünk az összehangolódás, integráció és beolvadás útján.

Két fő elem van:

  • GUR/GURU maga az út, a módszer, a technológia, mely megvalósítja azt amire a szó utal: az egyént eljuttatja a sötétségen túlra a belső fény megvalósításához, a vele való azonosuláshoz és a benne való feloldódáshoz.
  • PRASAD: Kegyelem, szívesség, ajándék, nagylelkűség.

A Kapcsolódj hozzánk egy 40 napos meditáció által nyújtott kihíváson. Ez egy nagyszerű lehetőség Önmagad számára, hogy valami olyasmit tégy, ami pozitív átalakulást fog hozni fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan. A mindennapos gyakorlás szándékának és gyakorlásának fejlesztése arra készít fel, hogy könnyebben legyünk képesek megbirkózni az élet kihívásaival, hogy fejlesszük a belső világunkat és képesek legyünk elérni az Önmagunkba vetett bizalmat.

Az ingyenes meditáció részleteiért iratkozz fel hírlevelünkre:

>> Feliratkozom az ingyenes hírlevélre >>

A 40 napos meditációkról itt tájékozódhatsz:

>> 40 napos meditációk >>

Hírdetés
Alapértelmezett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s