Meditáció

A gerincjavító kundalíni jóga fizikai és mentális előnyei

Születési jogod van az egészséghez. Yogi Bhajan

Az idegrendszer ellenőrzi az egész testet, így minden ami az agy és a testünk többi része közötti kommunikációt zavarja, betegség forrása lehet. A betegség a testünk veleszületett intelligenciájának korlátozásából ered. Ha sikerül megszüntetnünk a korlátozó tényezőket, akkor a testünk veleszületett intelligenciája képes visszaállítani az egészséget és az egyensúlyt.

gerinc3

Ilyen korlátozó tényezők lehetnek a gerinccsigolyák elmozdulásai, sérülései, ficamai, amelyek valamilyen módon irritálják a gerincoszlop idegeit. A gerincoszlop megfelelő kiigazítása és kiegyensúlyozása megszüntetheti ezeket a zavarokat, így a test képes önmagát meggyógyítani.

A  jógagyakorlás során általában a mentális és spirituális folyamatokon van a hangsúly, de minden jógagyakorló megtapasztalja, hogy a rendszeres gyakorlás során a fizikai egészség is helyreáll.

A gerincjavító kundalíni jóga célja az, hogy felszabadítsuk magunkat mindazoktól a korlátozó tényezőktől, amelyek megakadályoznak abban, hogy a testben lévő velünk-született intelligencia egészséges testként nyilvánuljon meg. A kundalíni-gerincjóga órákon a hangsúly a fizikai testen van, ugyanakkor minden gyakorló megtapasztalja az erőteljes mentális, érzelmi és spirituális változásokat is önmagán.

A gerincjavító kundalíni jóga órákon a kundalíni jóga eszköztárában lévő gerinc kriyákkal, gyakorlatsorozatokkal kiegyensúlyozzuk és megtisztítjuk azokat a pályákat, amelyek lehetővé teszik, hogy a Kundalíni energia felemelkedjen a gerinc alján lévő gyökércsakrából a fejtetőn lévő koronacsakrán át a nyolcadik csakrába, ami nem más mint az Aura, amely körbevesz bennünket.

A gerincjavító kundalíni jóga különböző eszközeinek és technikáinak segítségével elengedjük a test és az elme régi mintázatait és függőségeit, így képesek vagyunk tisztán megtapasztalni a belső igazságunkat. Képessé válunk arra, hogy amikor az élet nehézségei felbukkannak, akkor tisztán, helyesen és igazságosan cselekedjünk ahelyett, hogy a félelem, a harag, a bizonytalanság, a bizalmatlanság és a függőségek, megszokások alapján reagáljunk. Átadjuk magunkat a magasabb énünk és a lelkünk vezettetésének és átlátunk az alacsonyabb énünk, az egónk teremtette zavaró illúziók korlátain.


Szeretettel várlak a gerincjavító kundalíni jóga óráimon szerdánként!

Időpont: 18:00-19:30

Helyszín: Shakti Jóga Stúdió., IX. Budapest, Bakáts u. 5

Bejelentkezés, bővebb információ: 30/4433-521, kybudapest@gmail.com

Navraj


Figyelmeztetés:

A gerincjavító kundalíni jóga órákon történő részvétel nem helyettesíti az egészségügyi szakemberrel történő konzultációt. Ha magas a vérnyomásod, túlsúlyos vagy, vannak gerinc-vagy ízületi sérüléseid, akkor kérlek, kérd ki az orvosod tanácsát a jógaórán való részvétel előtt.

Hírdetés
Alapértelmezett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s