Meditáció

Kundalíni jóga a szabadban – Breathwalk és fajóga

Mi a Breathwalk?

A Breathwalk egy könnyen megtanulható, kifinomult stílussal, ugyanakkor erőteljes hatással bíró mozgásforma. Élettel tölti fel a testet, lelket, szellemet. Ez az életerő abból ered, hogy a test, a lélek és a szellem együttműködik. Amikor megtapasztaljuk az életerőt, azt érezzük, hogy élünk. Megvan az a belső önbizalmunk, amivel felkaroljuk az életünket, megvalósítjuk a céljainkat és érezzük a szellemünket. Mindannyian használhatjuk ezt a vitalitást, hogy egy egészséges boldog és sikeres életet éljünk.

séta

Azáltal, hogy elsajátítod a tudatos légzést és sétát, képes vagy megemelni a hangulatodat, uralhatod az energiaszintedet és feljebb tudsz váltani mentális szinten is, mindamellett, hogy a gyakorlásnak meg vannak az aerob edzés előnyei is.

Mivel a Breathwalk jól skálázható, mindenki, aki fizikailag képes járni és figyelmet szentel arra, hogy elsajátítsa és megtanulja, képes részesülni a Breathwalk áldásos hatásaiból. A legtöbbet ülő emberektől, akik csak szeretnének javítani a fittségükön, az extrém sportok rajongóikig, akik szeretnének motiváltak és összpontosítottak maradni stressz hatására, a Breathwalk mindenkinek segít céljai elérésében.

Mi a fajóga?

Minden egyes fának van egy egyedi létmódja, egy sajátos energetikai mintázata. A Yogi Bhajan féle kundalíni jóga gyakorlásával magad is felismerheted ezeket az energiákat. Ha ezeket a gyakorlatokat végzed, az olyan, mintha a fák hasonló energiáit húznád magadhoz. Nem véletlen, hogy Buddha a bódhi fa alatt világosodott meg. Abban az időben a bódhi fát a magasabb bölcsességéért imádták. Az sem volt véletlen, hogy Yogi Bhajant, mestere, Sant Hazara Singh egy bódhi fára küldte, hogy ott eltöltsön három teljes napot és éjszakát a koronáján élve.

Fa jóga

A fák minőségéhez tartozik a gyógyító energiák lehozása a fizikai világba. Ha egy fa közelében jógázunk, akkor az sokkal erőteljesebbé válik a fa aurája által. A fajóga speciálisan összeállított gyakorlatai azt célozzák meg, hogy harmóniába hozzanak minket meghatározott fafajták által képviselt energiákkal. A kundalíni jóga eszköztárából eredő fajóga gyakorlatainak összeállítása, amely különös fókuszt fordít az álló pózokra, Yogi Bhajan alábbi szavaiból nyerte inspirációját:

Megtanulhatod egy fától, miként állj stabilan extázisban.

Szeretettel várlak Breathwalk és fajóga foglalkozásaimon:

2015. 05. 16. 10:30-12:00 között a Városligetben a Kertem mellett és minden szerdán 18:00-19:30 között Duna-parton a Nehru partnál.

A részvételi díj: 2500 Ft.

A foglalkozásokon nincs szükséged semmire a kényelmes öltözeten kívül, mivel állógyakorlatokat végzünk. Ha vizet, vagy bármit mást magaddal hozol, ami a kényelmet szolgálja, kérlek, használj olyan táskát vagy hátizsákot, ami a kezeket szabadon hagyja!

Hírdetés
Alapértelmezett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s