Meditáció

Engedd, hogy a számok vezessenek! Május – 5-ös szám.

Minden találkozik az 5-ös számmal és minden benne van a 10-es számban. Ez a paradoxon birodalma, ahol az ellentétek finoman egymásba olvadnak. Összeköt mindent, ezért a kapcsolat száma, nemcsak két ember között, hanem a külső és a belső világ között is. Az 5-ös ezért a kommunikáció száma, ami átalakítja a gondolatokat, az elképzeléseket és érzéseket szavakká.

numerology23
A fizikai test az a szent, élő emberi forma, ami otthont ad a léleknek, amin keresztül a megvilágosodás és az emberiség szolgálata lehetővé válik. Ismerd fel, hogy a fizikai tested az az eszköz, amely által az összes többi test megnyilvánulhat.

A szombati 10 Test, 11 Guru, 12 Hónap workshopon megvizsgáljuk az 5-ös szám, a fizikai test, a Tanár archetípusa és Guru Arjun közötti kapcsolatot. Ne számíts hosszas elméleti előadásra, intellektuális szópárbajra! Ehelyett erőteljes kundalíni jóga kriyákkal és meditációkkal erősítjük meg a fizikai testet, az ötödiket a sorban.
Ha a születésnapod májusban van, vagy 5-én, 14-én, 23-án születtél, vagy idén éppen 14, 23, 41 vagy 50 éves vagy akkor ez a workshop személyesen is érinthet.

A workshopon való részvétel nem igényel előzetes jóga tapasztalatot.

Bővebb információ és jelentkezés:
http://shaktijoga.hu/shaktijoga.hu/Tantrikus_Numerologia.html
https://www.facebook.com/events/669459856533458/671841389628638/

Hírdetés
Alapértelmezett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s