Meditáció

5 elem és az évszakok tánca – A rezgés kiterjedése – 3 napos kundalíni jóga és meditációs elvonulás Pannonhalmán

5 elem és az évszakok tánca: Tavasz – Fa elem

Az élet táncában, ha a természetet választjuk partnerként akkor a belső ritmusunk könnyedén követni tudja az Univerzum örök ritmusát. Habár az ajurvéda, a kínai orvoslás, az akkupunktúra, a gyógynövények vagy a jóga számos fenntartható szokást javasol a napi rutinba beépítve, mindig figyelmesen kell létrehoznunk azt a rugalmasságot, mellyel követni tudjuk az első partnerünket a Természetet önmagát, ahogy megváltoztatja az évszakokat ahhoz, hogy kifejezze a világunk lehetséges megnyilvánulásait. Ha kapcsolatba kerülünk az elemekkel, az segít megtalálni a jobb egyensúlyt a testünkben és az életünkben és segít abban, hogy érezzük a körülöttünk és a bennünk lévő világ egységét, harmóniáját.

Különböző kundalíni jóga és meditációs gyakorlatokon keresztül kapcsolódunk az Eredő Forráshoz. Tapasztald meg velünk ezen a 3 napos elvonuláson, a belső csendedből születő hangok teremtő erejét.

Az elemek táncához partnerünknek választjuk a kundalíni jóga, a szakrális hangok – Gong és mantra- vezetett sétameditáció, mozgásmeditációk áramló, szabad, elmozdító energiáit. Segítségül hívjuk az illóolajok, a gyógynövények, a tudatos táplálkozásban rejlő bölcsességeket. Belső táncunkat, Önmagunk labirintusába való megérkezést, a népmesék archaikus világa, a csodálatos környezet, a természet erői, energiái támogatják.SADHANA…, AJAPA JAP…, JÓGA NIDRA…, FA JÓGA…, GONG…, DIDGERIDOO…, HANGTÁLAK…, MANTRA MARATON…, KUNDALÍNI JÓGA…, BREATHWALK…, LÉLEKTÁNC…, LABIRINTUS…, ILLÓOLAJOK…, GYÓGYNÖVÉNYEK…,
ÚJJÁSZÜLETÉS…, REZGÉS…, EGYÜTTLÉT

Részletek: 

Szeretettel várunk,

Navnihal Kaur és Navraj Singh

Hírdetés
Alapértelmezett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s