Meditáció

Pozitív Elme – tematikus kundalíni jóga órák márciusban

10 Test, 11 Guru, 12 Hónap workshop sorozathoz és a természet havonta változó ciklusaihoz igazodva, a rendszeres kundalíni jóga órákon az adott hónapra makroszkopikusan és mikroszkopikusan szimbolizáló jellemzőkre helyezzük a hangsúlyt. Ezek az órák azt célozzák meg, hogy a havonta egyszer megrendezésre kerülő 10 Test, 11 Guru, 12 Hónap workshop elméleti és gyakorlati anyagát még jobban elmélyítsük és a napi gyakorlat részévé tegyük.

10test_11guru_12honap

A Yogi Bhajan féle kundalíni jóga rendszer szerint a fizikai testünk csupán az egy tízedét teszi ki a teljes létünknek. A hátra lévő 90% nem anyagi jellegű. Ide tartozik a Lélektest, a három funkcionális elme valamint különböző energia és fénytestek, mint a Fényív, az Aura, a Prána Test, a Finom Test és a Ragyogó Test. A Fizikai Test a kapcsolat és az átjáró az összes többi test között, amelyeknek a működése kölcsönös együtt-hatásban van. Ezért van az, hogy manapság a hagyományos gyógyítás mellett oly nagy teret kapnak az alternatív gyógyítási módszerek is.

Márciusban a Pozitív Elme megerősítésével fogunk foglalkozni. Ennek megfelelően olyan kiryákat és meditációkat használunk, amelyek segítenek megérteni a Pozitív Elme funkcióját és hatásmechanizmusát.

Szeretettel várlak a 10 Test, 11 Guru, 12 hónap workshopon és a rendszeres kundalíni jóga óráimon.

Üdv, Navraj

Hírdetés
Alapértelmezett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s