Meditáció

Péntekenként közösségi Vízöntő Sadhana a Shakti Jóga Stúdióban

Örömmel tájékoztatlak, hogy ezentúl heti rendszerességgel, péntekenként tartunk sadhanát a Shakti Jóga Stúdióban, reggel 06:00-08:30 között.

A sadhana sok hagyományban az egyéni, személyes gyakorlást jelenti, amit minden nap elvégzünk testünk-lelkünk-szellemünk karbantartására. A Vízöntő Sadhanát – a kundalíni jóga közösségi gyakorlását – Yogi Bhajan hagyományozta a Vízöntő Korszak emberére, hogy felkészítse magát az új korszak kihívásaira.

A közösségi Vízöntő Sadhana ráhangolja a gúnákat, a csakrákat és az elmét a változó korszakra. Ahhoz, hogy megőrizzük az identitásunkat a globális változások, a könyörtelen verseny, az információs túlterheltség valamint az ökológiai változások közepette, szükségünk lesz intuícióra, fizikai és szellemi állóképességre és a spirituális tapasztalat mélységére egyaránt.

A közösségi Vízöntő Sadhana fejleszti a közösségi tudatot és nagymértékben megnöveli a meditáció hatását. Yogi Bhajan úgy tartotta, hogy a közösségi sadhana során nem összeadódnak az egyéni erőfeszítések, hanem összeszorzódnak.

Bővebben a sadhanáról itt olvashatsz: http://shaktijoga.hu/shaktijoga.hu/Sadhana.html

Kérlek, hogy részvételi szándékodat mindenképp jelezd telefonon (SMS) vagy e-mailben!

Hírdetés
Alapértelmezett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s